Groep 8

Helaas kunnen we door de huidige hoge besmettingscijfers leerlingen uit groep 8 dit jaar niet ontvangen op Het Amsterdams Lyceum.

Onze informatiedagen en open dag gaan daarom NIET door, iets wat wij net als jij heel jammer vinden.

Gelukkig kun je wel in onze brochures, die je hieronder kunt downloaden, veel informatie over onze school lezen. Daarnaast hebben we een paar filmpjes gemaakt in en rond Het Amsterdams Lyceum waarin leerlingen, docenten en afdelingsleiders je van alles laten zien en vertellen. Binnenkort komt er een nieuw filmpje!

Op donderdag 27 januari en dinsdag 1 februari organiseren we een Ontmoet & Groet voor alle achtstegroepers die graag meer willen weten over onze school. Tijdens deze Ontmoet & Groet maak je kennis met een mentor, een docent en twee leerlingen. Zij vertellen je iets over de school, maar kunnen vooral antwoord geven op al je vragen.

Als je je aanmeldt, krijg je uiterlijk een dag voor de Ontmoet & Groet een link waarmee je op de dag zelf kunt deelnemen. We kijken erg uit naar je ‘komst’ en hopen je op deze manier een nog beter beeld te geven van onze school.

Schrijf je hier in voor onze Ontmoet & Groet op:

Donderdag 27 januari 15.00 uur

Donderdag 27 januari 15.45 uur

Donderdag 27 januari 16.30 uur

Dinsdag 1 februari 15.00 uur

Dinsdag 1 februari 15.45  uur

Dinsdag 1 februari 16.30 uur

We wensen je veel succes en plezier met het zoeken en vinden van een school die bij je past!

Lees hier de brochure van Het Amsterdams Lyceum.

Of lees onze folders over de versterkte talen Fast Lane English, Trayecto Español en Corso Italiano.

Je kunt heel veel te weten komen over onze school door de drie filmpjes hieronder te bekijken.

Aanmelden
Voor Het Amsterdams Lyceum is een VWO-advies nodig. Leerlingen maken een voorkeurslijst met 12 middelbare scholen. Als Het Amsterdams Lyceum je eerste keuze is, zet je onze school op nummer 1.

In april wordt via het centrale matchingssysteem bekendgemaakt welke leerlingen op onze school zijn geplaatst.

Veel succes met het kiezen!