Groep 8

Onze informatiedagen zijn op donderdag 27 januari 2022 van 17.00 uur tot 21.00 uur en op vrijdag 28 januari van 15.30 uur tot 20.00 uur. Onze open dag zal op zaterdag 29 januari van 10.00 tot 13.00 uur plaatsvinden.

Open dagen
Wat leuk dat je interesse hebt in onze school!

Vooraf aanmelden is niet nodig. Meer weten over onze school kan door onze brochure en de folders van de versterkte talen te lezen. Of bekijk onderstaande filmpjes waarin onze leerlingen en docenten aan het woord komen.

Lees de brochure van Het Amsterdams Lyceum.

Lees onze folders over de versterkte talen Fast Lane English, Trayecto Español en Corso Italiano.

Je kunt heel veel te weten komen over onze school door de drie filmpjes hieronder te bekijken. Veel plezier daarbij!

Aanmelden
Voor Het Amsterdams Lyceum is een VWO-advies nodig. Leerlingen maken een voorkeurslijst met 15 middelbare scholen. Als Het Amsterdams Lyceum je eerste keuze is, zet je onze school op nummer 1.

In april wordt via het centrale matchingssysteem bekendgemaakt welke leerlingen op onze school zijn geplaatst.

Veel succes met het kiezen!