Groep 8

Ben je benieuwd naar Het Amsterdams Lyceum? In januari 2023 hebben wij weer twee informatieavonden en op een zaterdag een Open Dag. De informatieavonden zijn op donderdag 26 januari 17.00- 21.00 uur en vrijdag 27 januari van 15.00-18.30 uur en de Open dag op zaterdag 28 januari van 10.00-13.00 uur. Blijf onze website in de gaten houden voor eventuele aanvullingen en/of wijzigingen.

Kun je zo lang niet wachten?

Lees dan hier de brochure van Het Amsterdams Lyceum waarin je al heel veel informatie over onze school vindt.

Of lees onze folders over de versterkte talen Fast Lane English, Trayecto Español en Corso Italiano.

Je kunt ook een goede indruk krijgen van onze school door de vier filmpjes hieronder te bekijken.

Voor vragen kun je altijd mailen met de heer Winkel rwinkel@amsterdams.com of mevrouw Drosterij adrosterij@amsterdams.com.

Aanmelden
Voor Het Amsterdams Lyceum is een VWO-advies nodig. Leerlingen maken een voorkeurslijst met 12 middelbare scholen. Als Het Amsterdams Lyceum je eerste keuze is, zet je onze school op nummer 1.

In april wordt via het centrale matchingssysteem bekendgemaakt welke leerlingen op onze school zijn geplaatst.

Veel succes met het kiezen!