Sportinterlyceale 2021

Vrijdag 1 oktober vond alweer de 86e editie plaats van de Sportinterlyceale. Het Kennemer Lyceum te Overveen was onze gastheer. Wat kunnen wij weer trots zijn op de prestaties van onze leerlingen! Gewéldige mentaliteit en doorzettingsvermogen: eenieder heeft naar beste vermogen gepresteerd, een aantal steeg zelfs ver boven zichzelf uit! 

Het Amsterdams eindigde als 3e, maar met slechts 2 punten verschil op nummer 2 (Het Lorentz Casimir Lyceum) en 4 punten op nummer 1 (Het Baarnsch Lyceum). Het Kennemer Lyceum eindigde als laatste. Onze leerlingen wisten ook een aantal prachtige eerste plaatsen te behalen: voetbal jongens (met dank aan meneer Schalkwijk, meneer Van Latenstein en meneer Mesman), dodgeball jongens én meisjes (met dank aan mevrouw Van der Vlist). Fanne Jensch: 1e in de meerkamp atletiek meisjes,  Jelle Miedema en Sebastiaan Dekeukeleire: resp. 1e en 2e bij de 1500 meter atletiek en ook een 1e plaats voor de jongens onderbouw estafetteploeg, bestaande uit Redouan el Boutaibi, Philip de Bruin, Elham Sultani en Leon Seldis. 

Myrna, Iefke en Florence mochten nog even op de foto met Jochem Dobber (zilvere medaille winnaar op de Olympische Spelen 2021 op de 4X400 meter estafette). Alleen bij het onderdeel softbal moest de competitie halverwege gestaakt worden wegens het slechte weer, maar ondanks de zware regenval ‘s middags was het een mooie dag!