Informatie voor groep 8

We hopen leerlingen uit groep 8 dit jaar weer te kunnen ontvangen op Het Amsterdams Lyceum!

Onze informatiedagen zijn op donderdag 27 januari 2022 van 17.00 uur tot 21.00 uur en op vrijdag 28 januari van 15.30 uur tot 20.00 uur. Onze open dag zal op zaterdag 29 januari van 10.00 tot 13.00 uur plaatsvinden. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Ben je nieuwsgierig naar onze school? Je kunt in de brochures, die je hieronder kunt downloaden, heel veel informatie vinden en als je de filmpjes bekijkt, krijg je ook een goede indruk van Het Amsterdams. Maar liever zien we je gewoon ‘live’ in onze school, om de sfeer te proeven en kennis te maken met elkaar.

Klik hier voor de brochure van Het Amsterdams Lyceum.

Hier zijn de folders voor Fast Lane English, Trayecto Español en Corso Italiano.

Voor Het Amsterdams Lyceum heb je een VWO-advies nodig om je te kunnen inschrijven. Leerlingen maken een voorkeurslijst met 15 middelbare scholen. Als Het Amsterdams Lyceum je eerste keuze is, zet je onze school op nummer 1.

In april wordt via het centrale matchingssysteem bekendgemaakt welke leerlingen op onze school zijn geplaatst.

Hieronder de filmpjes die we hebben gemaakt over onze school. Veel plezier daarbij!