Gezellige mentoruitjes

Gelukkig is er door de versoepelingen naast school ook weer tijd voor gezelligheid. Om het teamgevoel wat te versterken hebben verschillende klassen  de afgelopen tijd een leuke activiteit ondernomen met hun mentorgroep.  

Op donderdag 30 september ontmoetten de leerlingen van V5G hun twee mentoren, meneer Verbeek en mevrouw Lourens, bij het indoor-speelparadijs Aloha (vlakbij Centraal Station) voor een potje glow-in-the-darkminigolf. Alle leerlingen kwamen zonder problemen door de covid-check aan de deur en mochten daarna in groepjes van vijf een favoriete kleur golfstick en een glow-in-the-darkgolfbal uitkiezen. Het blacklight-parcours van veertien banen had een indrukwekkend piratenthema en het werd al moeilijker en frustrerende, maar gelukkig daardoor ook hilarischer. Bij baan nummer dertien moest de bal zelfs in de mond van een doodshoofd geslagen worden om er door het oog van een ander doodshoofd weer uit te komen. Het aantal slagen werd nauwkeurig bijgehouden en na het zeer geanimeerde wedstrijdje konden winnaars en verliezers in het Aloha café elkaar feliciteren en bijkomen met wat eten en drinken. Een gezellig middagje! 

V4A ging samen met de heer Koch en mevrouw van der Kroon begin oktober naar Knijn bowling. Onder het genot van een drankje en een bittergarnituur werden spares en strikes geoefend, maar stuiterde de bal ook regelmatig in de goot. Veel blije gezichten waren het resultaat!