Bibliotheek

Er is op  school een goed voorziene bibliotheek voor de vakken Nederlands, Frans, Duits, Engels en Spaans. Mede dankzij de hulp van “bibliotheekouders” kunnen leerlingen dagelijks boeken raadplegen en lenen.

Voor leerlingen uit de eerste, tweede en derde klas is er een aparte afdeling jeugdliteratuur, met honderden voor deze leeftijdsgroep geselecteerde boeken. De docenten Nederlands en moderne vreemde talen zorgen ervoor dat leerlingen regelmatig deze boeken lenen en lezen, zodat ze in de bovenbouw zelfstandig aan hun boekenlijsten kunnen werken.

Het gebruik van de bibliotheek is uiteraard gratis, maar om het te laat terugbrengen te bestrijden, is er wel een boetesysteem. De bibliotheek is geopend van maandag tot en met donderdag 09.30 - 15.30 uur, vrijdag gesloten.

De leerlingen kunnen ook via het internet boeken reserveren. Je kunt hier naar de site van de bibliotheek.